Pretraživač proizvoda
 
CANON Multifunkcijski uređaji Inkjet
MFP CANON Maxify MB2750 (0958C009AA) Oznaka:111656

Vrhunska produktivnost uz brzine od 24 ipm crno-
-bijelo 15,5 ipm u boji
Wi-Fi i LAN povezivanje za ispis i skeniranje
Ispisujte s i skenirajte u usluge informatičkog
oblaka
Spremnici kapaciteta 1200 stranica crno-bijelog
ispisa i 900 stranica u boji
Velika kaseta za 500 listova, ADF za 50 listova

Šifra dobavljača: 0958C009AA
BAR KOD: 4549292051094
Zaliha: nema na zalihi
Preporučena prodajna cijena bez PDV-a 315,00 KM
Preporučena prodajna cijena s PDV-om: 368,55 KM
Pisači MAXIFY za kućne urede omogućavaju postizanje novih razina produktivnosti. Idealni su za one koji rade kod kuće te omogućavaju jeftin ispis u kućnim uredima u kojima se ispisuje između 200 i 1000 stranica mjesečno.
NAZAD

Zadržavamo pravo na pogrešku, propuste, izmjenu tehničkih podataka i mogućnosti nabave proizvoda. Navedene cijene su veleprodajne cijene bez PDV-a u BAM valuti. Fotografije su simbolične i ne moraju odgovarati orginalnom izgledu proizvoda. Kod kupovine vodite pažnju da je na deklaraciji uvoznik "AVTERA BH d.o.o., Sarajevo" što vam garantira da je proizvod orginalan, nabavljen iz službenog kanala. Prije navedeno se posebno odnosi na potrošni materijal.

NAPOMENA: Svi podaci o tehničkim karakteristikama proizvoda su preuzete od proizvođača. AVTERA BH, kao distributer proizvoda za BiH tržište ne preuzima odgovornost za tačnost podataka, te nije odgovorna za izvršena mjerenja i interpretaciju rezultata istih. Zadržavamo pravo na izmjenu podatataka o tehničkim karakteristikama proizvoda nastalih zbog promjene podataka dobijenih od proizvođača ili uslijed štamparskih grešaka. Garancija na proizvod je definirana explicitnom izjavom (garantnim listom) koji se isporučuje uz proizvod.